Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vot per correu

Vot per correu i exterior a les eleccions autonòmiques del 21D 2017

Vot_Seu_Correus_SQV.png

Els electors residents a Catalunya podran sol·licitar-ho del 28 d'octubre fins al 12 de desembre, i els residents a l'estranger en funció de la seva inscripció al cens

Empadronats a Catalunya

S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte.

En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre l'1 i el 14 de desembre, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda els electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 18 de desembre, a les 14h a les oficines de Correus habilitades.

En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment.

Tots aquells electors que sol·licitin el vot per correu no podran votar personalment a la mesa electoral el 21 de desembre de 2017, dia de la celebració de les eleccions autonòmiques.


Residents a l'estranger

El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l'estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el que estigui inscrit l'elector/a: vot per correu d'electors residents a l'estranger (CERA) o vot d'electors temporalment absents (ERTA).