Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Política: L'agenda 2030
  • 2023-10-18T18:00:00+02:00
  • 2023-10-18T20:00:00+02:00
  • A càrrec de Jordi Piguem (1964), filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona L’Agenda 2030, promoguda per Nacions Unides i altres entitats globals, es presenta com el nou horitzó de progrés cap a la sostenibilitat, la pau i la prosperitat. S’articula en 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible amb títols tan lloables com “Fi de la pobresa”, “Fam zero”, "Salut i benestar” o “Reducció de les desigualtats". Aquests objectius, però, són realment possibles amb les eines que l’Agenda 2030 proposa? Són realment creïbles? O són poc més que seductors vidres de colors que ens distreuen mentre el sistema global ens porta cap a un món on guanya la tecnocràcia i perden les persones, un món menys lliure, amb més desigualtats i més contradiccions?
Cultura

Política: L'agenda 2030

A càrrec de Jordi Piguem (1964), filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona L’Agenda 2030, promoguda per Nacions Unides i altres entitats globals, es presenta com el nou horitzó de progrés cap a la sostenibilitat, la pau i la prosperitat. S’articula en 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible amb títols tan lloables com “Fi de la pobresa”, “Fam zero”, "Salut i benestar” o “Reducció de les desigualtats". Aquests objectius, però, són realment possibles amb les eines que l’Agenda 2030 proposa? Són realment creïbles? O són poc més que seductors vidres de colors que ens distreuen mentre el sistema global ens porta cap a un món on guanya la tecnocràcia i perden les persones, un món menys lliure, amb més desigualtats i més contradiccions?


A càrrec de Jordi Piguem (1964), filòsof de la ciència i escriptor. Doctor en filosofia per la Universitat de Barcelona

L’Agenda 2030, promoguda per Nacions Unides i altres entitats globals, es presenta com el nou horitzó de progrés cap a la sostenibilitat, la pau i la prosperitat. S’articula en 17 Objectius del Desenvolupament Sostenible amb títols tan lloables com “Fi de la pobresa”, “Fam zero”, "Salut i benestar” o “Reducció de les desigualtats". Aquests objectius, però, són realment possibles amb les eines que l’Agenda 2030 proposa? Són realment creïbles? O són poc més que seductors vidres de colors que ens distreuen mentre el sistema global ens porta cap a un món on guanya la tecnocràcia i perden les persones, un món menys lliure, amb més desigualtats i més contradiccions?

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 18/10/2023 de 18:00 a 20:00
  • Lloc Sala Josep Brossa, La Patronal
  • Organitza L'Aula d'Extensió Universitària amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Més informació Accedir a l'enllaç
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal