Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

El Centre

L’Escola de Música Municipal Can Barra és una Escola de Música de titularitat pública, catalana, que ofereix ensenyament musical no-reglat, i gestionada directament pel propi l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès a través del Servei d'Educació des de finals del 2022.

Està situada a la Torre Gorina, dins del conjunt arquitectònic de la Masia de Can Barra, al bell mig del parc de Can Barra i al costat de l’Escola d’Adults l’Olivera.

Des de l’Escola s’ofereix un ensenyament musical de qualitat, dirigit a infants, joves, adults i gent gran, que desitgin rebre una formació musical bàsica o complementària. Amb la finalitat d’apropar l’educació musical i cultural a tots els públics, des del centre es desenvolupen diverses activitats, tallers i propostes, pensats perquè tothom en pugui gaudir independentment del nivell que tingui, i amb varietat d'itineraris formatius.

L'objectiu és doncs que l'Escola formi part del teixit sociocultural de Sant Quirze del Vallès, i actuï com a eix vertebrador de la oferta musical i artística del poble, amb la finalitat principal de fer-los un bé accessible per a tothom.