Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esports

20a Caminada del Mussol

Passejada de 12 quilòmetres (senderisme, trail running o marxa nòrdica) per Serra de Galliners.


20a Caminada del Mussol

Diumenge 17 de setembre se celebra la 20a caminada del Mussol. El punt de sortida sera a la Masia Can Feliu  a les 9:30 hores. Amb un recorregut fàcil de 12km amb  senderisme, marxa nòrdica o trail running.

Atesa la proximitat del Dia Mundial de l’Alzheimer, el proper 21 de setembre, un dels avituallaments de la Caminada del Mussol d’enguany estarà dedicat a aquesta malaltia degenerativa que és la causa de demència més comuna.

 

La malaltia d'Alzheimer és un trastorn progressiu i degeneratiu de les cèl·lules cerebrals que provoca un deteriorament de la memòria, el pensament i la conducta de la persona. Produeix una disminució de les funcions intel·lectuals, dificulta l'aprenentatge de nous conceptes i interfereix en la capacitat de la persona per fer les tasques habituals de la vida diària.

 

La malaltia de l’Alzheimer és complexa, perquè afecta diferents sistemes del cos i encara no s’hi ha trobat una solució definitiva. No es pot perdre l’esperança de trobar-hi una curació, ja que els avenços mèdics són constants en aquest camp i cada cop hi ha més evidència científica, però hi ha encara molt recorregut per fer i cal esmerçar-hi tot tipus d’esforços, a tots nivells, ja siguin en el món de la salut, dels serveis socials, de la recerca i altres ciències del coneixement.”

Cartell de la vintena caminada del Mussol del proper diumenge 17 de setembre de 2023

INFORMACIÓ ÚTIL


 • Data 17/09/2023 de 09:30 a 16:30
 • Lloc Masia Can Feliu
 • Organitza Club excursionista Sant Quirze
 • Contacte CESQV Més informació: http://www.cesqv.com
 • Preu

  Tiquet d'inscripció 10€. Inclou samarreta, 2 avituallaments i dinar (inscripcions limitades).

  Consulteu la informació dels punts de venda dels tiquets.

 • Necessita inscripció prèvia
 • Més informació Accedir a l'enllaç
 • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal