Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Esdeveniments Xerrades i conferències Entitats

Sessions participatives pel Pla Local d'Envelliment Actiu

Sessions presencials obertes adreçades a entitats i població de 60 i més anys de Sant Quirze del Vallès.


Sessions participatives del Pla d'Envelliment Actiu

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès ha iniciat l'elaboració del Pla Local d'Envelliment Actiu després de fer una diagnosi prèvia sobre la situació de la gent gran al municipi. Aquesta ha servit per aprofundir en aspectes com els equipaments i serveis de la ciutat, la mobilitat i accessibilitat al municipi o l’abordatge de les situacions de solitud no volguda.

L'objectiu del Pla és identificar els nostres recursos, sensibilitzar sobre la inclusió activa de les persones grans, desenvolupar activitats de comunitat per millorar la interrelació en salut, esports, educació, etc., i fomentar la participació de les persones grans i agents implicats.

En aquesta línia, és cabdal comptar amb la vostra participació. Les dates i la localització de les sessions presencials adreçades a entitats i població de 60 i més anys són les següents:


Us agrairíem moltíssim la vostra assistència i també que en poguéssiu fer difusió entre els vostres associats/des i a la ciutadania en general a través dels vostres canals habituals (grups de whatsapp, web, correu-e...).


* Les sessions tindran una durada aproximada d'1 hora i mitja; no és necessària la inscripció.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 21/11/2023
  • Lloc Casal Serra de Galliners; Torre Julià; Celler Can Barra; Local Social Poble Sec (tota la informació a la descripció).
  • Organitza Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Contacte Tel. 937216800 Email:
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal