Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Xerrades i conferències

Restauració Col·lectiva: formació en matèria d'higiene alimentària

Curs gratuït de formació en matèria d'higiene alimentària en l'àmbit de restauració col·lectiva


Restauració Col·lectiva: formació en matèria d'higiene alimentària

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb col·laboració de la Diputació de Barcelona, organitza una acció formativa en higiene alimentària adreçada als comerços de restauració col·lectiva del municipi o a les entitats que necessiten oferir restauració col·lectiva, encara que sigui de forma puntual

Aquesta formació és gratuïta i s’expedirà un certificat que acreditarà la realització i superació del curs. Aquest certificat permet acomplir amb la normativa vigent aplicable que estableix que la formació en higiene alimentària del personal manipulador ha d’estar actualitzada i ha de ser adequada a l’activitat laboral que es desenvolupi.

Qui ho pot demanar?

Les persones en actiu, amb activitat professional al municipi, a l'àmbit de la restauració  col·lectiva i que no disposin de formació en matèria d'higiene alimentària o que aquesta no sigui vigent, o que col·laborin en entitats del municipi.

Requisits previs

Cal indicar establiment ( o entitat) en el que treballen  (o col·laboren) així com el lloc de treball que desenvolupen.  

El curs consta de dues sessions de dues hores i mitja cadascuna, en l’horari següent:

 Primera sessió: Dimarts  14 de novembre de 17:30 a 20:00 hores

Segona sessió:  Dimarts 21 de novembre de 17:30 a  20:00 hores

Lloc: Sala Salut Pastor de La Patronal (C/ Barcelona,65)

Formadora: Anna Gispert (nutricionista)

 Les inscripcions estaran obertes del 30 d'octubre al 10 de novembre al següent enllaç de la plataforma entrapolis

Per a qualsevol dubte o comentari, podeu contactar amb serveisalut@santquirzevalles.cat

 Aquesta acció formativa permet acomplir aquells requisits legals necessaris per tal de garantir unes pràctiques correctes d’higiene i de manipulació d’aliments i la implementació dels autocontrols basats en l’Anàlisi de Perills i Punts de Control Crític (APPCC).

INFORMACIÓ ÚTIL