Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades

Jornada de donació de sang

El proper dilluns 28 d'agost, tindrà lloc una nova jornada de donació de sang, organitzada pel Banc de Sang i Teixits amb la col•laboració de l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès.


Durant els mesos més calorosos de l'any, les donacions continuen sent imprescindibles. Es calcula que a l'estiu caldran 40.000 donacions per donar resposta a les més de 30.000 transfusions previstes de sang, plasma o plaquetes que necessiten els pacients dels hospitals catalans. Per aquest motiu, des del Banc de Sang, i sota el lema "Toca donar sang, toca rebre vida. Somriu, el teu gest salva moltes vides a l’estiu" recordem que la necessitat de sang és essencial.

Dilluns 28 d’agost es podrà donar sang a La Patronal de 10 a 14 i de 17 a 21 hores.

Cal que els donants reservin hora des del web donarsang.gencat.cat o trucant al telèfon 935573566

De forma general, pot donar sang qualsevol persona que tingui bona salut i que compleixi les següents condicions bàsiques:

-Ser major d'edat.
-Pesar 50 quilos o més.
-En cas de ser dona, no estar embarassada.

Per donar sang no cal estar en dejú.

Al web donarsang.gencat.cat es poden consultar totes les col·lectes previstes per aquest estiu. A més, les persones que tinguin previst un viatge, poden consultar prèviament el web donarsang.gencat.cat/viatges i comprovar si hi ha algun impediment per donar sang a la tornada de segons quines destinacions.

Les persones que donin sang durant els mesos d'estiu (juliol i agost) rebran un val de descompte 2x1 per a visitar les instal·lacions de Poble Espanyol

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 28/08/2023 de 10:00 a 21:00
  • Organitza Banc de Sang i Teixits amb la col·laboració del Servei de Salut Pública e l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Preu Gratuït
  • Necessita inscripció prèvia
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal