Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Jornades de sensibilització

L’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès organitza i col·labora en diversos esdeveniments de caire lúdic festiu i sensibilitzadors que promouen la salut.

Cada any l'oferta d'activitats pot variar.  Les més habituals són:

  • Mulla't per l'esclerosi: La campanya “Mulla’t per l’esclerosi Múltiple” és una activitat de sensibilització i participació coneguda arreu de Catalunya, que representa el segon acte de solidaritat més multitudinari de Catalunya. Es defineix com un acte simbòlic de solidaritat amb els malalts d’esclerosi múltiple, en el que, un dia d’estiu, es convida la població a fer un bany col·lectiu a les piscines de tot Catalunya.
  • Dia internacional Alzheimer: El dia 21 de setembre se celebra el Dia Mundial de l’Alzheimer, data instituïda per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) i l’Alzheimer’s Disease Internacional (ADI). L’objectiu d’aquesta commemoració és donar a conèixer la malaltia i les seves conseqüències sociosanitàries, i demanar el suport i la solidaritat de la població, les institucions i els organismes oficials.
  • Marató TV3: La mobilització de la societat catalana entorn de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio és un dels trets que converteix aquest programa en un esdeveniment únic, en una festa col·lectiva que transcendeix el plató televisiu.
    Sant Quirze del Vallès, cada any suma a aquesta causa solidària amb la celebració de diversos actes coorganitzats entre les entitats i comerços del poble i l'Ajuntament,.