Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Cine fòrum documental "Goorgorlou"
  • 2023-12-12T19:00:00+01:00
  • 2023-12-12T23:59:59+01:00
  • Una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’entitat i les persones beneficiàries de la recaptació de la campanya de joguines d’enguany, que a més van participar a la venda del mercat. Colors del Món, és una entitat amb seu a Sabadell que dona suport a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Desprès de la projecció hi haurà un col·loqui amb els nois protagonistes del documental.
Cinema Entitats

Cine fòrum documental "Goorgorlou"

Una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’entitat i les persones beneficiàries de la recaptació de la campanya de joguines d’enguany, que a més van participar a la venda del mercat. Colors del Món, és una entitat amb seu a Sabadell que dona suport a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Desprès de la projecció hi haurà un col·loqui amb els nois protagonistes del documental.


Cine fòrum documental "Goorgorlou"

Una bona oportunitat per conèixer de primera mà l’entitat i les persones beneficiàries de la recaptació de la campanya de joguines d’enguany, que a més van participar a la venda del mercat.

Colors del Món, és una entitat amb seu a Sabadell que dona suport a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Desprès de la projecció hi haurà un col·loqui amb els nois protagonistes del documental.

Us convidem a aprofitar també per visitar l'exposició fotogràfica que estarà fins al 22 de desembre al vestíbul de la Biblioteca. Els horaris de visita són de dilluns a divendres de 15:30 a 20:30 i els dimarts, dijous i dissabtes de 10:00 a 13:00.

INFORMACIÓ ÚTIL