Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Concert benèfic Cris Rock Band
  • 2023-06-17T20:00:00+02:00
  • 2023-06-17T23:59:59+02:00
  • Cris Rock Band neix amb l'objectiu d'homenatjar alguns dels temes i artistes com Etta James, Nina Simone, Janis Joplin, Rolling Stones, Lou Reed, Pretenders, així com d'altres que els van seguir com Amy Winehouse, Beth Hart & Joe Bonamassa, Gary Moore, Guns n 'Roses, Strokes... Hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes a més de la col·laboració d’un expert en còctels.
Música Espectacles

Concert benèfic Cris Rock Band

Cris Rock Band neix amb l'objectiu d'homenatjar alguns dels temes i artistes com Etta James, Nina Simone, Janis Joplin, Rolling Stones, Lou Reed, Pretenders, així com d'altres que els van seguir com Amy Winehouse, Beth Hart & Joe Bonamassa, Gary Moore, Guns n 'Roses, Strokes... Hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes a més de la col·laboració d’un expert en còctels.


Concert benèfic Cris Rock Band

Cris Rock Band reivindica en aquest concert benèfic el cover i la recreació dels clàssics del blues, jazz, rock i soul.

La banda neix amb l'objectiu d'homenatjar alguns dels temes i artistes com Etta James, Nina Simone, Janis Joplin, Rolling Stones, Lou Reed, Pretenders, així com d'altres que els van seguir com Amy Winehouse, Beth Hart & Joe Bonamassa, Gary Moore, Guns n 'Roses, Strokes...

Les entrades es poden adquirir en la plataforma Entràpolis.

Hi haurà servei de barra amb entrepans i begudes a més de la col·laboració d’un expert en còctels.

INFORMACIÓ ÚTIL