Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Concert de Nadal i celebració dels 25 anys de l'Ateneu del Món
  • 2023-12-16T21:00:00+01:00
  • 2023-12-16T23:59:59+01:00
  • Com cada any arriba el concert de Nadal de l'Ateneu del Món. Enguany tots els beneficis per la MaratoTV3. The Three Cool Cats, és una banda internacional (Espanya, Estats Units i Rússia), creada amb el desig d'acostar el jazz dels anys 20, 30 i 40 a tothom. Des de jazz de Nova Orleans fins els primers rock’n’roll, passant per peces emblemàtiques de l'era del Swing. El seu repertori i qualitat instrumental, s’han pogut escoltar arreu, en concerts i als principals clubs i festivals. A continuació, a partir de les 22:00, les portes de la Sala Salut Pastor quedaran obertes per tothom que vulgui celebrar amb pastís i cava, el 25 Aniversari de l’Ateneu del Món fent solidaritat.
Entitats Música

Concert de Nadal i celebració dels 25 anys de l'Ateneu del Món

Com cada any arriba el concert de Nadal de l'Ateneu del Món. Enguany tots els beneficis per la MaratoTV3. The Three Cool Cats, és una banda internacional (Espanya, Estats Units i Rússia), creada amb el desig d'acostar el jazz dels anys 20, 30 i 40 a tothom. Des de jazz de Nova Orleans fins els primers rock’n’roll, passant per peces emblemàtiques de l'era del Swing. El seu repertori i qualitat instrumental, s’han pogut escoltar arreu, en concerts i als principals clubs i festivals. A continuació, a partir de les 22:00, les portes de la Sala Salut Pastor quedaran obertes per tothom que vulgui celebrar amb pastís i cava, el 25 Aniversari de l’Ateneu del Món fent solidaritat.


Concert de Nadal i celebració dels 25 anys de l'Ateneu del Món

Com cada any arriba el concert de Nadal de l'Ateneu del Món. Enguany tots els beneficis per la MaratoTV3.

The Three Cool Cats, és una banda internacional (Espanya, Estats Units i Rússia), creada amb el desig d'acostar el jazz dels anys 20, 30 i 40 a tothom. Des de jazz de Nova Orleans fins els primers rock’n’roll, passant per peces emblemàtiques de l'era del Swing. El seu repertori i qualitat instrumental, s’han pogut escoltar arreu, en concerts i als principals clubs i festivals.

A continuació, a partir de les 22:00, les portes de la Sala Salut Pastor quedaran obertes per tothom que vulgui celebrar, amb pastís i cava, el 25 Aniversari de l’Ateneu del Món fent solidaritat.

INFORMACIÓ ÚTIL