Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Mercat solidari de joguines i llibres de 2a mà
  • 2023-11-19T11:00:00+01:00
  • 2023-11-19T14:00:00+01:00
  • La Mesa de Solidaritat posa a la venda el material donat durant la campanya de recollida de joguines que enguany s'ha realitzat entre el 2 i el 15 de novembre. Podreu trobar peces de segona mà en molt bon estat a partir d'1 euro. La recaptació anirà destinada a l’associació Colors del Món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.
Entitats Festes Infantil Música

Mercat solidari de joguines i llibres de 2a mà

La Mesa de Solidaritat posa a la venda el material donat durant la campanya de recollida de joguines que enguany s'ha realitzat entre el 2 i el 15 de novembre. Podreu trobar peces de segona mà en molt bon estat a partir d'1 euro. La recaptació anirà destinada a l’associació Colors del Món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat. Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.


Mercat solidari de joguines i llibres de 2a mà

La Mesa de Solidaritat posa a la venda el material donat durant la campanya de recollida de joguines i llibres que enguany s'ha realitzat entre el 2 i el 15 de novembre amb la col·laboració dels centres educatius, públics i privats, del municipi així com del professorat i personal de suport. Podreu trobar peces de segona mà en molt bon estat a partir d'1 euro.

La recaptació anirà destinada a l’associació Colors del Món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d’extrema vulnerabilitat.

Les joguines que no es venguin el dia 19 es posaran de nou a la venda el dia 17 de desembre i els beneficis es destinaran a la Marató de TV3.

Al llarg de la jornada podrem sentir en directe el programa de ràdio "Som Solidaris", conduït per la Laura Roger, i a les 12:00 un espectacle musical per a tota la família de la mà de la companya Bufanúvols.

Aprofitem per recordar-vos que:

- Les joguines són instruments ideals per acompanyar els infants en el desenvolupament de totes les seves habilitats i el seu potencial com a persones.

-Algunes joguines fomenten valors sexistes o violents. Tria aquelles que fomenten l’autonomia personal, la creativitat, la imaginació, la cooperació, la cura i la tendresa,...

- Fer un consum responsable i conscient. Si veniu amb infants, és important que sàpiguen el perquè de la campanya i a on i a qui van destinades les seves aportacions.

INFORMACIÓ ÚTIL


  • Data 19/11/2023 de 11:00 a 14:00
  • Lloc Parc de les Morisques
  • Organitza Mesa de la Solidaritat i Ajuntament de Sant Quirze del Vallès
  • Contacte Servei de Cooperació Tel. 937216800 Email:
  • Observacions Els beneficis que se n'obtinguin es destinaran a l'associació Colors del món, radicada a Sabadell, que dona suport i acompanyament a joves africans en situació d'extrema vulnerabilitat.
  • Afegiu l'esdeveniment al calendari iCal