Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Taller "Prevenció de l'abús sexual infantil"
  • 2024-01-11T19:00:00+01:00
  • 2024-01-11T21:00:00+01:00
  • L'objectiu principal d'aquest taller de prevenció de l’Abús Sexual Infantil (ASI) és aprendre que és exactament l’ASI i definir-lo correctament. A més es donaran les pautes per ser una comunitat vigilant contra aquesta xacra, analitzant quins són els indicadors que tot nen o nena abusat transmet i quins són els factors de risc. Finalment, es veurà com crear factors de protecció vers el ASI. Els responsables del taller són professionals de la contrapart a Bolívia que treballen en projectes de prevenció en aquest àmbit.
Cursos, tallers Entitats

Taller "Prevenció de l'abús sexual infantil"

L'objectiu principal d'aquest taller de prevenció de l’Abús Sexual Infantil (ASI) és aprendre que és exactament l’ASI i definir-lo correctament. A més es donaran les pautes per ser una comunitat vigilant contra aquesta xacra, analitzant quins són els indicadors que tot nen o nena abusat transmet i quins són els factors de risc. Finalment, es veurà com crear factors de protecció vers el ASI. Els responsables del taller són professionals de la contrapart a Bolívia que treballen en projectes de prevenció en aquest àmbit.


Taller "Prevenció de l'abús sexual infantil"

L'objectiu principal d'aquest taller de prevenció de l’Abús Sexual Infantil (ASI) és aprendre que és i definir-lo correctament. A més es donaran les pautes per ser una comunitat vigilant contra aquesta xacra, analitzant quins són els indicadors que tot nen o nena abusat transmet i quins són els factors de risc. Finalment, es veurà com crear factors de protecció vers el ASI.

Els responsables del taller són professionals de l'entitat a Bolívia que treballen en projectes de prevenció en aquest àmbit.

INFORMACIÓ ÚTIL