Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Pla Municipal de Sensibilització

Fomentem valors i actituds en la societat per generar canvis a favor d’un món més just.

El Pla Municipal de Sensibilització conté aquelles activitats programades a Sant Quirze del Vallès  organitzades per la Regidoria de Solidaritat i Cooperació i les entitats que formen part de la Mesa de Solidaritat.

Objectiu

Sensibilitzar sobre les causes de la pobresa i les estructures que la perpetuen, educar els infants i els joves en els valors de la justícia social i conscienciar a la comunitat sobre el compromís individual i institucional per a la transformació social que condueixi a una realitat més justa.

De les activitats programades, la Festa de Comerç Just i el Mes de la Solidaritat esdevenen les activitats centrals del Pla, la primera amb l’objectiu de sensibilitzar a les escoles i la ciutadania sobre els principis del comerç just, i la segona per sensibilitzar sobre temes de drets humans mitjançant xerrades, tallers a les escoles, exposicions...

També contempla activitats per a donar a conèixer el treball de les ONG del municipi i que aquestes obtinguin ingressos que ajudin a finançar els seus projectes.

El pla s'aprova de forma semestral. Consulta aquí les accions previstes fins al juliol de 2023.