Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Formació

Consulta diferents recursos formatius que et permetran adquirir les competències professionals adequades per evolucionar personal i professionalment. Forma't i millora les teves possibilitats d'accedir a ocupacions de qualitat i amb projecció de futur.

Apunta't ja als cursos i tallers en línia que realitzarem aquest any

1er semestre 2024

 -Treball amb fulls de càlcul amb Excel

-Eines fàcils per millorar la recerca de feina. La Intel·ligència artificial t’ajuda!

               

2on semestre

 -Prepara't per al certificat Actic Nivell 2 (aquest curs encara no admet sol·licituds)

La formació reglada està regulada pel Departament d'Educació i permet obtenir un títol oficial. Es correspon amb tots els ensenyaments de tipus obligatori i gratuït (fins als 16 anys), la formació professional de grau mitjà i superior, el batxillerat, l'ensenyament universitari i la certificació de les escoles oficials d'idiomes.
Els cursos de formació professional per a l'ocupació s'adrecen a persones treballadores en situació d'atur o en actiu. L'oferta formativa d'especialitats és molt àmplia en tots els sectors econòmics i pot incloure pràctiques de perfeccionament en empreses.
Per ser un ciutadà competent digitalment, ha d'estar empoderat en l'ús d'eines i estratègies digitals. Això és el que fa que la ciutadania es pugui desenvolupar amb plena autonomia i assolir una independència que li permeti accedir a noves oportunitats laborals i minimitzar la bretxa digital.