Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta i reclamació al cens

Consulta en línia i període de reclamació al cens electoral

Es pot consultar a partir del 28 de desembre i reclamar fins al 4 de gener

El cens electoral conté els moviments comunicats al padró d’habitants fins al 29 de setembre de 2020 dels electors nacionals residents a Catalunya i els ciutadans espanyols residents a l'estranger que hagin tingut a Catalunya el darrer veïnatge administratiu, amb majoria d’edat en la jornada electoral.

Les llistes del cens als comicis del Parlament de Catalunya es poden consultar des del 28 de desembre de 2020.

Fins al 4 de gener de 2021 qualsevol persona també pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral o bé directament a l’Ajuntament:

CONSULTA I RECLAMACIÓ

Les llistes del cens als comicis municipals es poden consultar en línia a partir del 28 al 31 de desembre de 2020 i 4 de gener de 2021 amb petició de cita prèvia

La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. S’estimaran les reclamacions per correcció de dades, alta per omissió al cens, baixa per defunció o inclusió indeguda i canvi residencia. Les reclamacions presentades passat el 4 de gener de 2021, es desestimaran per aquest procés electoral i es tramitaran en posteriors comicis.
Les llistes d'electors residents a l'estranger es podran consultar també en aquestes mateixes dates als consolats.
Per a més informació podeu contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 901 101 900 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).