Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consulta i reclamació al cens

Consulta en línia i període de reclamació al cens electoral

Es pot consultar a partir del 5 de juny i reclamar fins al 12 de juny

El cens electoral conté els moviments comunicats al padró d’habitants fins al 24 de febrer de 2023 dels electors/es nacionals, amb majoria d’edat en la jornada electoral. En total, el cens definiu és de 15.204 electors/es.

CONSULTA

Les llistes del cens als comicis municipals es poden consultar en línia a partir del 5 de juny.


RECLAMACIÓ


Fins al 12 de juny de 2023 qualsevol persona també pot formular reclamació de les seves dades al cens electoral, davant la Delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral, Consolat o bé directament als ajuntaments.
 
La reclamació al cens l'ha de fer el mateix elector/a. S’estimaran les reclamacions per rectificació d'errors a les dades personals, als canvis de domicili dins d'una mateixa circumscripció o a la no inclusió del reclamant en cap secció del cens de la circumscripció tenint dret a fer-ho. També seran acceptades les reclamacions presentades durant el període d'exposició quan la inscripció de l'elector va ser donada de baixa com a conseqüència d'un expedient de baixa d'ofici per inclusió indeguda i vistiplau de la Secció Provincial del Consell d'Empadronament.

No seran tingudes en compte les reclamacions que comportin un canvi de residència d'una circumscripció a una altra si aquesta variació residencial s'ha efectuat amb posterioritat al 27 de febrer de 2023, ja que en aquest cas exercir el seu dret de sufragi actiu serà a la secció corresponent al seu domicili anterior.

Per a més informació, pots veure el tràmit específic o contactar amb l'Oficina del Cens Electoral al telèfon 900 343 232 (dilluns a divendres, de 9 a 14h).