Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Vot per correu

Vot per correu postal a les eleccions municipals del 2023

Vot_Seu_Correus_SQV.png

Els electors residents a l’estat que estiguin interessats en emetre el vot per correu podran sol·licitar-ho des del 4 d'abril al 18 de maig de 2023

S’ha de fer personalment a les oficines de Correus, amb l’exhibició de l’original del document acreditatiu d’identitat i omplint els formularis disponibles a tal efecte o bé electrònicament seguint les instruccions d'aquest enllaç.
 

En la petició caldrà demanar un certificat d’inscripció al cens electoral que emet la Delegació provincial de l'Oficina del Cens Electoral (OCE). L’OCE ha de remetre a l'elector per correu certificat, entre el 8 i el 21 de maig, la documentació necessària perquè pugui emetre el seu vot i un cop rebuda dels electors hauran d'enviar el seu vot a la taula electoral, per correu certificat, no més tard del 24 de maig.
 

En cas de malaltia o incapacitat es pot sol·licitar per mitjà de persona autoritzada notarialment.


El procediment i terminis per exercir el vot exterior a l'estranger es específic segons el tipus de perfil del cens en el qual estigui inscrit l'elector/a. Per a les eleccions municipals no es pot utilitzar el Cens d’Estrangers Residents Absents (CERA). No obstant això, si es pot fer ús del cens d'Espanyols Residents Temporalment Absents (ERTA), és a dir, aquells electors residents en Espanya que es troben temporalment en l’exterior, com poden ser per un període llarg de vacances, passar una temporada amb uns familiars, fer un curs formatiu o la capacitació de l’empresa. En aquest enllaç pots consultar el seu detall.

 

Tingues en compte, si sol·licites el vot per correu, no pots votar personalment a la mesa electoral el 28 de maig, dia de la celebració de les eleccions municipals a Sant Quirze.

Per a més informació pots contactar amb les Oficines de Correus, com la ubicada al nostre municipi, a l'Av. d'Ègara, 7 (937212316).