Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

  • Taller de sensibilització musical familiar (per infants de 2 anys + adult acompanyant)
  • 2024-05-08T17:00:00+02:00
  • 2024-05-08T18:00:00+02:00
  • Tallers de sensibilització musical per INFANTS DE 2 ANYS + 1 ADULT ACOMPANYANT L’oïda del nadó és present des d’abans del naixement quan sent el batec del cor de la mare. Des d’aquest llenguatge tan familiar, us proposem quatre sessions de sensibilització musical en família per estimular el desenvolupament integral de l’infant a través de la música. Sempre des del joc, despertarem la curiositat, l’escolta i el moviment, i adquirirem eines per a gaudir de la música amb els nostres infants a casa. Una activitat per a grans i petits, on enriquirem la connexió amb les nostres filles i fills, explorarem l’entorn, fomentarem la comunicació, i gaudirem a través de la música. Descobrirem el món a través de la imaginació, la diversió i el reconeixement. Vine a viure aquesta experiència conjunta en família!
Cursos, tallers Infantil

Taller de sensibilització musical familiar (per infants de 2 anys + adult acompanyant)

Tallers de sensibilització musical per INFANTS DE 2 ANYS + 1 ADULT ACOMPANYANT L’oïda del nadó és present des d’abans del naixement quan sent el batec del cor de la mare. Des d’aquest llenguatge tan familiar, us proposem quatre sessions de sensibilització musical en família per estimular el desenvolupament integral de l’infant a través de la música. Sempre des del joc, despertarem la curiositat, l’escolta i el moviment, i adquirirem eines per a gaudir de la música amb els nostres infants a casa. Una activitat per a grans i petits, on enriquirem la connexió amb les nostres filles i fills, explorarem l’entorn, fomentarem la comunicació, i gaudirem a través de la música. Descobrirem el món a través de la imaginació, la diversió i el reconeixement. Vine a viure aquesta experiència conjunta en família!


Taller de sensibilització musical familiar (per infants de 2 anys + adult acompanyant)

Tallers de sensibilització musical per infants de 2 anys+ adult acompanyant

Taller de 4 sessions, els dies 8, 15, 22 i 29 de maig, de 17h a 18h, a l'escola de música municipal Can Barra.

L’oïda del nadó és present des d’abans del naixement quan sent el batec del cor de la mare.
Des d’aquest llenguatge tan familiar, us proposem quatre sessions de sensibilització musical en família per estimular el desenvolupament integral de l’infant a través de la música.
Sempre des del joc, despertarem la curiositat, l’escolta i el moviment, i adquirirem eines per a gaudir de la música amb els nostres infants a casa.
Una activitat per a grans i petits, on enriquirem la connexió amb les nostres filles i fills, explorarem l’entorn, fomentarem la comunicació, i gaudirem a través de la música.
Descobrirem el món a través de la imaginació, la diversió i el reconeixement. Vine a viure aquesta experiència conjunta en família!

Cal inscripció prèvia, màxim fins el 3 de maig. Places limitades.

INFORMACIÓ ÚTIL