Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Consum responsable

Potenciar actituds responsables envers la racionalització del consum

A l'Escola Bressol seguim tota una sèrie de polítiques de racionalització del consum, que van molt més enllà de la simple cerca d'un estalvi econòmic. Infants, pares i mares i l'equip docent procurem actuar en la mateixa direcció de cara a potenciar actituds responsables en relació al consum.

· Comprar a empreses responsables amb el medi ambient.

· Comprar només allò que és estrictament necessari.

· Promoure el consum responsable amb els infants i les famílies: regals adequats pel moment evolutiu del nen/a, fabricació de disfresses casolanes, elaboració de recursos lúdics amb materials reciclats i/o en desús,...

· Col·laboració de les famílies portant a l’escola material de rebuig per donar-ne un ús totalment diferent (pots de iogurt, cartró dels papers de water, taps de suro, ampolles, oueres...) que passaran a ser elements pel joc de la descoberta (experimentació, joc heurístic, elements de la panera dels tresors).

· Consum responsable d’aigua

· Reducció de l’ús de paper (impressió d'allò imprescindible a doble cara i si és possible a més d’una pàgina per full, reutilització del paper ja fet servir, utilització de paper reciclat, etc)