Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recorreguts

Sempre és bon moment per a practicar esport, i mantenir un to saludable. A Sant Quirze t'ajudem a fer-ho

Abans que res, uns consells per portar una Activitat física Saludable

Camina, juga, patina, corre, pedala, grimpra o banya’t. Escull el que més t’agradi, però una bona idea per passar l’estiu, tan divertida com saludable, és la pràctica d’activitat física. Per això posem al teu abast diversos recursos:


Camina

D’acord amb l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze, el 16,39% de les santquirzenques i santquirzenc camina com a activitat física principal, una forma d’exercici del tot saludable i per a la qual el nostre poble ofereix indrets ideals. Caminar no té impacte sobre el sistema osteoarticular i utilitza fonamentalment els lípids com a font d’energia; tot són beneficis. El servei d’Esports, en col·laboració amb el de Salut, ha dissenyat uns recorreguts urbans que podeu consultar en aquesta mateixa pàgina.

 

Corre

Pels carrers del poble i Serra de Galliners no pararàs de trobar-te gent que surt a córrer. Si aquesta és la teva opció, aquí disposes dels recorreguts de les curses que organitza el servei d’Esports. Pensa, però, que per evitar-te problemes a nivell articular, si corres has de fer-ho a bon ritme per evitar impactes a nivell de turmell i genoll.

Patina

Tots els recorreguts urbans que disposes en aquesta pàgina pots utilitzar-los per anar amb patins. Un altre espai on pots adreçar-te amb patins, skate, scooter o bicicleta són els skateparks per realitzar activitat física amb rampes i barres, també de forma lliure.

 

Pedala


Segons l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze, gairebé hi ha tants santquirzencs/es que van amb bicicleta com que corren; i és que l’entorn natural del nostre municipi dóna per a això i més. D’aquest gran focus d’aficionats al BTT han nascut pedalades i road-books que també trobareu en aquesta pàgina. Recorda, en sortir en bicicleta, d’agafar el bidó d’aigua i avisar a amics o familiars si ho fas sol i per Serra de Galliners o més enllà.

 

Grimpa


També lliurement et pots adreçar al Parc de Calistènia del Living Club, un dels darrers equipaments que s’ha instal·lat a Sant Quirze i on podràs practicar l’Street Workout o dur a terme altres exercicis amb el propi cos. El parc, un dels que disposa de més elements de la comarca, disposa de tot tipus de barres i podràs escanejar-hi els codis QR per veure quins treballs dur-hi a terme.