Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Recorreguts

Sempre és bon moment per a practicar esport, i mantenir un to saludable. A Sant Quirze t'ajudem a fer-ho.

Abans que res, uns consells per portar una Activitat física Saludable

Camina, juga, patina, corre, pedala, grimpra o banya’t. Escull el que més t’agradi, però una bona idea per passar l’estiu, tan divertida com saludable, és la pràctica d’activitat física. Per això posem al teu abast diversos recursos:


Camina

D’acord amb l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze, el 16,39% de les santquirzenques i santquirzenc camina com a activitat física principal, una forma d’exercici del tot saludable i per a la qual el nostre poble ofereix indrets ideals. Caminar no té impacte sobre el sistema osteoarticular i utilitza fonamentalment els lípids com a font d’energia; tot són beneficis. El servei d’Esports, en col·laboració amb el de Salut, ha dissenyat uns recorreguts urbans que podeu consultar en aquesta mateixa pàgina.

RECORREGUTS URBANS IDEALS PER CAMINAR SANT QUIRZE

Corre

Pels carrers del poble i Serra de Galliners no pararàs de trobar-te gent que surt a córrer. Si aquesta és la teva opció, aquí disposes dels recorreguts de les curses que organitza el servei d’Esports. Pensa, però, que per evitar-te problemes a nivell articular, si corres has de fer-ho a bon ritme per evitar impactes a nivell de turmell i genoll.

RECORREGUTS DE LA FESTA MAJOR

mapa del recorregut de la cursa per david rovira

Patina

Tots els recorreguts urbans que disposes en aquesta pàgina pots utilitzar-los per anar amb patins. Un altre espai on pots adreçar-te amb patins, skate, scooter o bicicleta són els skateparks per realitzar activitat física amb rampes i barres, també de forma lliure.

 

Pedala

Segons l’enquesta d’hàbits esportius de Sant Quirze, gairebé hi ha tants santquirzencs/es que van amb bicicleta com que corren; i és que l’entorn natural del nostre municipi dóna per a això i més. D’aquest gran focus d’aficionats al BTT han nascut pedalades i road-books que també trobareu en aquesta pàgina. Recorda, en sortir en bicicleta, d’agafar el bidó d’aigua i avisar a amics o familiars si ho fas sol i per Serra de Galliners o més enllà.

RECORREGUT EN BICICLETA - ROADBOOK SOLIDÀRI DE SANT QUIRZE (19 Km)

RECORREGUT DEL PASSEIG SOBRE RODES

mapa recorregut de la Pedalada del mussol llarga

mapa recorregut de la pedalada del mussol curta

Grimpa

També lliurement et pots adreçar al Parc de Calistènia del Living Club, un dels darrers equipaments que s’ha instal·lat a Sant Quirze i on podràs practicar l’Street Workout o dur a terme altres exercicis amb el propi cos. El parc, un dels que disposa de més elements de la comarca, disposa de tot tipus de barres i podràs escanejar-hi els codis QR per veure quins treballs dur-hi a terme.