Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Reserva Cita per Assessorament

Demana una cita per abordar tot allò que necessites saber, tant de temes acadèmics com d'ocupació, associacionisme, salut, etc.

El Servei d’informació, Orientació i Assessorament Juvenil (SIOAJ del Canya Jove) compta amb assessories especialitzades per poder resoldre tots els dubtes que tinguis en àmbits com la formació, l’ocupació, la salut integral juvenil o l’associacionisme.

També podem assessorar-te en cop muntar una activitat o bé en la cessió d'espais.

Ho podem fer a Can Feliu o bé a la Torre Julià.

Per poder disposar del temps suficient per a resoldre’ls, és millor sol·licitar cita prèvia per poder atendre’t amb el temps que sigui necessari.

Un cop rebem la teva petició de cita prèvia ens posarem en contacte amb tu per a concretar dia i hora.

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar el formulari de contacte. El responsable del tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació, pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.