Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Activitat de caça

Sant Quirze del Vallès té una àrea privada de caça situada a la zona forestal

L'àrea privada de caça de Sant Quirze del Vallès està autoritzada per la Generalitat de Catalunya amb número de matrícula B-10248, amb una superfície de 725 hectàrees, s'estén per pràcticament tota la superfície forestal del municipi. Només es permet la caça menor, generalment, conills, perdius i tudons, i durant el període de mitja veda, bàsicament tudons.

L’activitat de caça es regula per la Llei de caça i el Reglament de caça i els períodes en que es pot dur a terme a Catalunya, es defineixen a la resolució de vedes que publica cada any el Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L’àrea de caça està delimitada pels senyals blanc i negre que hi ha als arbres. La normativa estableix que els camins i zones urbanes són zones de seguretat i per tant estan resguardades del risc.

En general, l'activitat de caça al municipi està permesa els dijous, diumenges i festius, des del segon diumenge d'octubre fins al primer diumenge de febrer, i addicionalment un període anomenat de mitja veda que es fa els dos darrers diumenges d'agost i els dos primers de setembre.

La temporada 2022-2023 es permet la caça menor entre el 9 d'octubre de 2022 i el 5 de febrer de 2023, ambdós inclosos, i també els dies 21 i 28 d'agost i 4 i 11 de setembre de 2023.

Al visor de la Generalitat es pot consultar la cartografia de les zones de caça de Catalunya, també l'àrea de caça de Sant Quirze del Vallès.

Zona de caça.jpg