Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Carril bici entre Sant Quirze i Sabadell

El carril bici entre FGC fins a la plaça del Mil·lenari de Sabadell

El projecte en detall

El carril bici que enllaça Sant Quirze del Vallès amb Sabadell es va construir l'any 2021 amb subvenció del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea. L'itinerari compta amb una vorera per a vianants i transcorre des de l’estació dels ferrocarrils de Sant Quirze fins la plaça del Mil·lenari de Sabadell, amb un recorregut d'1,3 Km, paral·lel al traçat de la carretera C-1413a. Moltes persones ja utilitzen aquesta connexió interurbana a peu, en bicicleta o en patinet per arribar a la ciutat veïna de forma eficient, saludable i ecològica.

Fases

El 24 d'abril de 2020 es va aprovar definitivament el Projecte Executiu de la Via Ciclista Interurbana de connexió entre Sant Quirze del Vallès i Sabadell des de l’Estació dels Ferrocarrils fins a la Plaça del Mil·lenari, Tram del terme municipal de Sant Quirze del Vallès, redactat per l’enginyer de camins Josep Vall, amb un pressupost per contracte de 821.039,57€. El projecte es va redactar en col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell per garantir la connexió d'ambdós municipis.

Projecte executiu de la via ciclista entre l'estació FGC de Sant Quirze a la plaça del Mil·lenari de Sabadell (volum 1)

Projecte executiu de la via ciclista entre l'estació FGC de Sant Quirze a la plaça del Mil·lenari de Sabadell (volum 2)

L'execució del projecte va obtenir un ajut europeu FEDER, conjuntament amb l'Ajuntament de Sabadell, es va licitar el març de 2021, les obres van començar el juny de 2021 i van acabar el març de 2022.