Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Eleccions

Tot a punt per a la jornada electoral de diumenge

Sant Quirze del Vallès comptarà amb un cens de 15.204 persones amb dret a vot en aquestes eleccions generals


Icona eleccions generals 23J
Icona eleccions generals 23J

Tot està preparat a Sant Quirze del Vallès per la nova jornada electoral per escollir els representants del Congrés dels Diputats i del Senat. Els 8 locals electorals obriran les portes a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre. El cens d'aquests comicis al municipi és de 15.204 persones, que podran exercir el seu dret a vot durant tota la jornada. Fins a 279 persones s'hauran de presentar com a titular o suplents per la constitució de les meses, en un any on cal destacar l'augment de les excuses presentades i, també, del previsible increment dels vots per correu.

Els locals electorals són els següents:

La Patronal Sala Josep Brossa
La Patronal Sala Salut Pastor (C. Barcelona)
Escola Onze de Setembre
Centre Cívic Torre Julià
Biblioteca Marcel Ayats
Escola Lola Anglada
Casal Serra de Galliners
Masia Can Barra

Com a fet diferenciador dels darrers comicis, en aquests hi haurà meses a les dues sales de la Patronal, la sala Josep Brossa, a la qual s'accedeix des de l'avinguda Pau Casals i a la sala Salut Pastor, que té l'accés des del carrer Barcelona.
Informació i seguiment
L'Ajuntament comptarà amb diversos serveis per garantir el bon funcionament de la jornada. Un d'ells és el punt informatiu presencial ubicat a la seu de l'Ajuntament, plaça de la Vila 1, en horari de 9 a 20 h, per resoldre dubtes o incidències que puguin sorgir durant la jornada. També a través dels mitjans de comunicació i xarxes socials municipals s'informarà a les hores clau, amb les dades de participació i els resultats de l'escrutini.
Podeu consultar tota la informació  d'interès en el següent enllaç: Eleccions Generals 23 Juliol 2023