Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Biblioteca digital

Un munt de recursos a un sol click

ebiblio.jpg

Què és?

Biblio Digital és un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. 

El servei l'ha promogut el Ministeri de Cultura i Esport amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona.

El servei està disponible a l’adreça https://biblioteca.ebiblio.cat/. També s’hi pot accedir descarregant l’aplicació disponible per iOS et Android.

Com puc accedir-hi?

Per poder accedir només necessiteu accedir a través de la web (https://biblioteca.ebiblio.cat/) o des de l’APP disponible per a dispositius mòbils:Per accedir al servei cal identificar-se amb el número de carnet d'usuari de biblioteca (codi de barres) i la contrasenya o PIN.

Què puc trobar a Biblio Digital?

Biblio Digital ofereix als ciutadans una col·lecció de fons documentals de diverses temàtiques:

Condicions de préstec

  • Com a norma general es poden agafar en préstec 4 documents (llibres, diaris, revistes, audiollibres, àlbums musicals ...) de forma simultània. El préstec de llibres és durant 21 dies. Per més informació o préstecs en altres formats, podeu consultar el següent enllaç.