Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Organització, funcionament i composició del Consell

El Consell s’organitza en càrrec individuals o grupals per a la seva autoorganització i empoderament com a representants i es connectarà la temàtica escollida pel Consell / encàrrec municipal amb espais de presa de decisions municipals i els serveis o regidories que hi estan relacionades.

- El Consell s’organitza en càrrec individuals o grupals per a la seva autoorganització i empoderament com a representants i es connectarà la temàtica escollida pel Consell / encàrrec municipal amb espais de presa de decisions municipals i els serveis o regidories que hi estan relacionades.
- Poden haver comissions de treball en el Consell sobre els temes d’interès dels nois i noies.
- El Consell disposarà d’espais de treball adequats per a la seva dinàmica i que reforcin la seva funció representativa i participativa.
- El Consell tindrà canals de comunicació propis, visibilitat als canals locals i escolars, i es faran materials amigables tant sobre el propi Consell com sobre les propostes que faci.

- Reunions mensuals després d’escola (17h a 18.30h) en dimarts i dimecres alterns de novembre a juny.
- Consellers/es representen tots els infants de SQV, tenen un compromís d’assistència a les trobades, si no poden hi van els/les assessors/es (consellers suplents).
- Cada mes hi ha un debat, votació o recollida de propostes a les tutories per fer arribar al Consell (almenys 1 hora al mes)
- Tenen un mandat de 2 anys. La meitat s’escullen a inici de curs (eleccions sempre a 5è, la primera vegada a 5è i 6è).

El Consell està format per:
- Representants de les escoles: 1 representant titular i 1 suplent per a cada aula de 5è i 6è de primària de les escoles del municipi.
- Representants d’altres espais: 2-4 representants d’entitats i espais municipals, 4-6 infants escolaritzats fora de SQV