Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Sobre el Projecte

i el lloc web

El projecte

L’objectiu principal del projecte és apropar l’art a l'Escola, introduir l’art plàstic a partir del coneixement d’un artista que formi part de l'alumnat de l'Escola.

Es pretén ensenyar a mirar, a conèixer, a interpretar i a estimar l’art per tal de desenvolupar la sensibilitat i el treball de les emocions. S'ensenya habilitats de pensament i sentit crític.

Es situa de forma transversal en tots els ensenyaments de l'Escola. És un projecte intergeneracional en què participa tot l'alumnat.

Es pretén ensenyar a mirar, a conèixer, a interpretar i a estimar l’art per tal de desenvolupar la sensibilitat i el treball de les emocions.  S'ensenya habilitats de pensament i sentit crític.

Es situa de forma transversal en tots els ensenyaments de l'Escola. És un projecte intergeneracional en què participa tot l'alumnat. 

 

El llibre de l'artista

El resultat d'aquest treball transversal que l'alumnat realitza a l'aula, a banda de tot allò que expressa sobre l'obra de l'artista, queda plasmat a cada edició en el llibre que se li atorga a l'artista com a agraïment a la seva participació. En aquest espai web podeu visualitzar aquests llibres.

 

El lloc web de projecte

A cada edició, a banda del llibre que se li atorga a l'artista, es fa un lloc web on hi apareix tota la informació relacionada i que serveix també com a plataforma per tal que l'alumnat participi i expressi les emocions que li ha tramès l'obra de l'artista. 

 
El lloc web conté també els enllaços als webs de les edicions anteriors.

 

Accedeix aquí al web del projecte

b58bc1c2-025f-45b4-a0a5-0f44fc0d62aa.png