Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Gamarús

El gamarús és un rapinyaire nocturn força comú als nostres boscos i, fins i tot a parcs periurbans. Podem sentir el seu udol característic que emet des de les branques altes dels arbres. El seu vol silenciós i la seva excel·lent oïda li permeten caçar els petits rosegadors dels quals s'alimenta. Fa niu a cavitats dels arbres i també a caixes niu.