Gamarús
El gamarús és un rapinyaire nocturn força comú als nostres boscos i, fins i tot a parcs periurbans. Podem sentir el seu udol característic que emet des de les branques altes dels arbres. El seu vol silenciós i la seva excel·lent oïda li permeten caçar els petits rosegadors dels quals s'alimenta. Fa niu a cavitats dels arbres i també a caixes niu.
https://www.santquirzevalles.cat/temes/medi-ambient/fauna-i-flora/refugi-de-biodiversitat-del-torrent-d/ocells/ocell6
https://www.santquirzevalles.cat/@@site-logo/escut-sant-quirze.svg
El gamarús és un rapinyaire nocturn força comú als nostres boscos i, fins i tot a parcs periurbans. Podem sentir el seu udol característic que emet des de les branques altes dels arbres. El seu vol silenciós i la seva excel·lent oïda li permeten caçar els petits rosegadors dels quals s'alimenta. Fa niu a cavitats dels arbres i també a caixes niu.