Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Camí de la riba del Torrent de la Font del Pont

Sant Quirze és un poble caracteritzat per tenir diverses torrenteres on encara hi ha una rica flora i fauna. Actualment, s'està desenvolupant el projecte del Torrent de la Font del Pont, un espai singular del poble.

EL PROJECTE

L’àmbit d’intervenció que es proposa per aquest entorn del Torrent de la Font del Pont es situa en una tipologia de projectes entre la vora urbana i la natura. L’interès d’aquests espais híbrids recau en trobar l’equilibri entre el valor de la natura i l’interès ecològic i patrimonial que ja tenen per si sols.

Podeu accedir a l'enllaç divulgatiu del projecte aquí: Projecte camí de la riba del Torrent de la Font del Pont

mapa torrent font del pont

El camí de la riba del Torrent de la Font del Pont se situa en una tipologia de projecte entre la vora urbana i la natura. L’interès d’aquests espais híbrids recau en trobar l’equilibri entre el valor de la natura a més de l’interès social, ecològic i patrimonial que aquest àmbit ja té per sí sol. Cal explicar, doncs, a la ciutadania, l’elevat interès ecològic d’aquest espai, per tal que, des del coneixement de la fragilitat d’aquest espai fluvial, l’ús de l’entorn sigui responsable. 

Per a ampliar informació sobre la biodiversitat del Torrent de la Font del Pont cliqueu a Refugi de biodiversitat del Torrent de la Font del Pont