Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Com s’elegeixen els seus membres?

L'elecció dels seus membres és per sorteig públic i aleatori

L’Ajuntament de Sant Quirze, escull els membres de les meses electorals i dos suplents de cada càrrec en una sessió plenària i per sorteig públic d'entre els censats dins d’una secció (barri), dels menors de 70 anys que sàpiguen llegir i escriure, a través d’un programari aleatori. En aquest procés el ple està previst que es faci el 15 de maig, a les 14h, a la Sala Salut Pastor (inferior) de la Patronal, ubicada al C/ de Barcelona, 65.


Els elegits reben una notificació, amb un manual d’instruccions que es pot consultar en aquest espai i la convocatòria per una sessió informativa prèvia a la jornada electoral. 

En aplicació de la norma electoral i la doctrina de la Junta Electoral Central, a l’objecte de garantir la constitució de les meses electorals, els successius sortejos que puguin haver-hi es produiran mitjançant la delegació del Ple feta per unanimitat a la Junta de Govern Local (convocatòria al Tauler d'Edictes Electrònic i sessió pública). La propera és pel 24 de maig, a les 13:30h.

La sessió informativa i formativa d'assessorament amb les tasques i activitat ha dur a terme, oberta a la ciutadania i per a tots els membres de les meses titulars i suplents, està prevista pel 6 de juny, a partir de les 18h, a la Sala Josep Brossa de la Patronal (1a planta), de l'Av. de Pau Casals, 86.

WhatsApp Image 2019-05-22 at 18.46.05.jpeg