Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Préstec

Préstec

La biblioteca t'ofereix la possibilitat d'emportar-te documents a casa durant un període de temps determinat de forma gratuïta. En general, tot el fons de la biblioteca és de lliure accés i es pot deixar en préstec, excepte les obres de referència que només poden ser consultades a la biblioteca. 

Només cal disposar de carnet de la biblioteca i presentar-lo conjuntament amb els documents que et vulguis endur al taulell de préstec. 

Més informació a la normativa de préstec (PDF) de la Xarxa de Biblioteques Municipals. 

En cas de pèrdua del carnet, en primer lloc cal comunicar-ho immediatament a la biblioteca. Els duplicats del carnet de préstec estaran subjectes a pagamen (sota tarifa pública).

Nombre de documents i terminis de retorn: En general, tot el fons de les biblioteques és de lliure accés i es pot agafar en préstec, excepte les obres de referència (diccionaris, enciclopèdies, ...) que només poden ser consultades a la biblioteca. 

Pots disposar durant 30 dies de:

  • 30 Préstecs de qualsevol suport, (llibres, revistes, DVD, CD...)

Més informació aquí.

Notificacions per correu electrònic: Rebreu missatges de cortesia, avisos, reserves... a la vostra bústia de correu electrònic sempre i quan aquesta estigui correctament introduïda a la base de dades de la Xarxa de Biblioteques Municipals. Més informació aquí.

Renovació de documents

Reserva de documents


Bústia de retorn de documents

La biblioteca disposa d'una bústia per retornar els documents prestats. Està oberta de dilluns a diumenge durant les 24 hores.