Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Cavalcada de Reis

Amb l'arribada dels Reis d'Orient arriba la nit més màgica de l'any.

Ses Majestats Melcior, Gaspar i Baltasar arriben puntuals cada any a Sant Quirze del Vallès la tarda del 5 de gener. Habitualment arriben a l'estació dels FGC i d'allí es desplacen al punt del poble on els espera el seu seguici per començar el recorregut de la Cavalcada i repartir caramels i il•lusió pels principals carrers del poble.

Una vegada finalitzat el recorregut, els Reis s'aturen al centre del poble on fan l’adoració al Pessebre Vivent de la Parròquia i a l'escenari de la plaça d'Anselm Clavé se'ls lliura la clau màgica que obre les portes de totes les cases de Sant Quirze i recullen les darreres cartes de desitjos dels nens i nenes. L'arribada de Ses Majestats compta amb la implicació de diversos col·lectius i entitats del poble com els Diables de Sant Quirze i de l'alumnat de l'Escola Municipal de Música.

A Les Fonts, les entitats també organitzen l'arribada de Ses Majestats la tarda del 5 de gener tot acompanyant-los pels carrers del barri. El recorregut acaba a la pista poliesportiva, on els reis recullen la carta dels nens i les nenes que ho desitgin i ofereixen una xocolatada per a totes les persones assistents.