Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

Iogalates

Flexibilitat i força en la combinació de Ioga i Pilates

El iogalates és un exercici altament efectiu que combina el ioga i el pilates. La flexibilitat, el control tònic i d’altres elements del ioga amb les tècniques per la flexibilitat i tonificació del pilates s’uneixen per aportar-nos l’equilibri perfecte en la cura de cos i ment, tot millorant la nostra respiració i mobilitat.

Localitza la força en el centre (zona abdominal, glutis i lumbars), desenvolupa el cos de forma harmònica, assolint beneficis com l’allargament dels músculs, la tonificació del cos, la millora postural, el desenvolupament de la coordinació o l’estimulació de la circulació sanguínia.

Els exercicis efectuats amb precisió i de forma fluida necessiten de tota la nostra atenció per augmentar el control total del cos i de la respiració. Es tracta d’un autèntic entrenament realitzat “a mida”, efectuant diferents postures dempeus, assentats o estirats.

El mètode iogalates ens permet millorar en les nostres activitats quotidianes, laborals, familiars i fins en d’altres esports.

Lloc: Centre Cívic Torre Julià