Saltar al contingut Saltar a la navegació Informació de contacte

GRUP III - OBRES EN DOMINI PÚBLIC - Tarifa III.1 Obres relacionades amb xarxa de serveis (3)(4)

Simulador de la quota a pagar del concepte:

GRUP III - Obres en domini públic

TARIFA III.1: Obres relacionades amb xarxa de serveis

  • CT10 Obres de connexió d'instal·lacions de serveis, de fins a 4m de longitud a l'espai públic.
  • LL23 Instal·lacions d’infraestructures de subministrament d’energia, d’aigua, de sanejament, de telefonia i d’altres similars i les rases de longitud superior a 4 m, i la col·locació d’antenes o dispositius de telecomunicacions (excepte les infraestructures relatives a les xarxes públiques de comunicacions electròniques que, d’acord amb la legislació sobre telecomunicacions, estiguin subjectes al règim de declaració responsable que s’hi estableix).
  • CT14 Obres de substitució, sondatges/reparació d'avaries en infraestructures de serveis a l’espai públic, excepte subjectes a declaració responsable.

CÀLCUL:

  • Quota: Import de tarifa per número de metres
  • Tarifa per metre: 16,36€
  • Quota mínima: 320,00€
  • Quota màxima: 16.000,00€

INSTRUCCIONS:

Per simular la quota a pagar introduïu a continuació el número de metres premeu el botó "Calcular"

(*) Càcul aproximat a efectes informatius d'acord amb l'ordenança fiscal.

ENLLAÇOS RELACIONATS:

D'acord amb la Llei 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades personals i garantia dels drets digitals, t'informem que les teves dades seran tractades per gestionar el formulari de contacte. El responsable del tractament és l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès. Per a més informació, pots consultar l'apartat web: Ajuntament > Política de privacitat. Per accedir, rectificar, suprimir i exercir la resta dels teus drets, pots adreçar-te a l'Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, Plaça de la Vila, 1, 08192 o per registre electrònic.